ONLINECHRISTIANCOUNSELING-EN-COACHING.NL

Counseling/ Coaching

Counseling/begeleiding

Sessies vinden om de week plaats, maximaal een uur per keer. Sessies stoppen wanneer je dat zelf wil. Na vijf sessies, dan moet het al duidelijk zijn dat je zelfstandig verder kan gaan. Er is ruimte om zelf aan te geven of er meer nodig is. Advies is om toch zo snel mogelijk zelfstandigheid de draad weer op te pakken.

Er is altijd een mogelijkheid om te kiezen voor voortzetting van de begeleiding of niet. Er is garantie voor volledige discretie . Niets in de begeleiding zal worden gecommuniceerd met derden. Alles gebeurt in overleg met elkaar. Voor vragen kan je  bellen of je stuur gerust een e-mailbericht.

Dossier (summiere aantekeningen) worden vernietigd zodra de begeleiding niet meer nodig of gestopt is. Aantekeningen worden dus niet bewaard.

Aanmelding volgt na een gesprek naar aanleiding van  het contactformulier in deze website. Als het klikt tussen ons, dan krijgt je via de email de begeleidingsovereenkomst toegestuurd.  Ga je akkoord met de overeenkomst , dan volgt er een intakegesprek (kosteloos).  

Daarna  volgt er een sessie waarin de problemen worden nagelopen en een voorzet van plan van aanpak wordt besproken om vervolgens door te kunnen pakken.

Er wordt dan huiswerkopdrachten gegeven waaraan er gewerkt zal worden. Deze worden dan elke keer behandeld in de eerst volgende sessie.

De focus in de counseling is gericht op het heden en de toekomst. Het verleden zal minimaal worden opgehaald.

We zijn een hulpverleningsbedrijf. Er wordt niet samengewerkt met ziektekosten verzekerings- bedrijven.

Coaching

Aanmelding volgt na een gesprek naar aanleiding van  het contactformulier in deze website. Als het klikt tussen ons, dan krijgt je via de email de coachingsovereenkomst toegestuurd. Ga je akkoord met de overeenkomst , dan volgt er een intakegesprek (kosteloos) .